El Ginkgo es vesteix de carnaval

Un any més, les noies i els nois del Ginkgo han celebrat el carnaval amb unes disfresses de vampirs d’allò més originals. La temàtica va sorgir d’una assemblea que els joves del Centre van celebrar unes setmanes abans del dia assenyalat, on es van debatre varies opcions de vestimenta, d’entre les que va sortir guanyadora, mitjançant una votació, la de vampir.

La idea principal era que els joves dissenyessin i creessin les seves pròpies disfresses. Així doncs, tots van fer-se una capa de tela amb un coll de goma eva a mida de color negre. A més a més, les noies van elaborar uns collarets amb un medalló que elles mateixes havien dissenyat i els nois, un barret de copa i un bastó amb un pom daurat per complementar la disfressa. Un procés creatiu que va culminar amb una gran festa el divendres dia 9 de febrer.

Els joves es van trobar al centre Ginkgo per maquillar-se, pentinar-se i vestir-se junts i es van sumar a la rua del barri i a la festa, que es va celebrar al seu institut, on van gaudir d’allò més d’aquesta festivitat.

Enterrament de la sardina

Per acomiadar el carnaval i com marca la tradició, els joves del Ginkgo, amb col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Boi, van ser els encarregats d’enterrar una sardina de 6 metros inspirada en els dracs xinesos, que prèviament havien pintat i restaurat.

La rua va començar a la plaça de Mariana Pineda i durant el recorregut, els nois i noies del Ginkgo, es van col·locar per torns a sota la sardina fent-la ballar al ritme dels tambors de la batucada del barri. La jornada va concloure al casal del barri de la cooperativa, on alguns membres de l’ajuntament van fer un discurs de comiat. Un any més, el carnaval ha estat un èxit!