El Ginkgo reflexiona sobre els drets dels infants en temps de pandèmia

No és fàcil ser adolescent en una pandèmia. Des del Centre Obert Ginkgo els joves sabe que aquest curs, el curs de la Covid, serà complicat i, sobretot, estrany. Estrany per moltes raons; la primera, i la més important, és que aquest curs totes les activitats programades al Ginkgo no es duen a terme al nostre centre, sinó a l’Institut Rafael Casanova.

Gràcies a la direcció de l’institut, i a la gestió feta des de l’Ajuntament de Sant Boi, podem seguir fent el Ginkgo amb totes les mesures sanitàries, de prevenció i protecció necessàries per a que la nostra acció socioeducativa sigui el més segura possible.

I com cada any, aquest mes celebrarem la Festa dels Drets dels Infants. Una data, el 20 de novembre, que sempre està molt present al Ginkgo perquè és la data de reunió amb totes les entitats que treballem amb la infància i l’adolescència de Sant Boi.

Enguany, com no podia ser d’una altra manera, la celebració serà virtual i al Ginkgo hem fet un lipdub amb la cançó Heroes de David Bowie que ens ha servit per reflexionar sobre com ha afectat la pandèmia als deures d’infants i joves: tots ells són conscients del que han perdut però, alhora, estan il·lusionats amb el que seguiren tenint.

Altres notícies