El Ginkgo tanca el curs amb un casal d’estiu inoblidable

Com cada juliol, els nois i noies del Ginkgo han compartit quatre setmanes d’entreteniment pedagògic i experiències inoblidables al Casal d’Estiu, després d’haver acabat els exàmens i el curs escolar.

El Casal va començar amb una gimcana tipus Cluedo el dilluns 25 de juny a la Colònia Güell, on els joves van haver de superar proves per aconseguir pistes i poder resoldre el joc.

Després d’aquest tret de sortida i combinant cultura, educació, naturalesa i esport, s’han fet set excursions durant del Casal, entre elles, visitar el parc d’atraccions Tibidabo, el Museu de les Il·lusions, la platja de Sitges o el Karting Minilàndia. També s’han organitzat passejades en bicicleta al delta del Llobregat, una visita a Illa Fantasia i una sortida a Montserrat, on els joves van fer una passejada fins a la creu de Sant Miquel.

El divendres 20 de juliol el Casal va concloure amb un taller de cuina on els joves van preparar menjar mexicà, un pastís de patata amb salsa bolonyesa i ous farcits. Tot va concloure amb un gran dinar de comiat.

El Casal ha estat un èxit gràcies a l’ajuda del programa Proinfància de La Caixa.  Els nois s’ho han passat molt bé, han descobert racons insòlits de Catalunya, i han reforçat els llaços d’amistat entre ells i amb els educadors. En definitiva, una experiència única, any rere any.

Altres notícies