Els ginkgueros es retroben gràcies al Casal d’Estiu

Des del 29 de juny, i després de mesos sense veure’s a causa del confinament, els ginkgueros i les ginkgueres que tant s’han trobat a faltar han pogut tornar a gaudir de la presència i la companyia dels seus amics gràcies al tradicional Casal d’Estiu del centre. Aquest any es tracta d’un casal una mica diferent, ja que ha de seguir tots els protocols de seguretat per la Covid-19, però aquests canvis no han impedit els joves de gaudir de l’estiu com cal!

Dins de les activitats programades al Casal d’estiu, els joves han pogut gaudir d’una sessió d’acroioga, una activitat dirigida per la nostra companya titulada en ioga, Estela Alcalde. Ella va ser l’encarregada d’apropar els nois i noies a una activitat física, i també mental, que va ajudar-los no només a reflexionar sobre el propi moviment i el dels altres, sinó a mantenir cos, ment i esperit units realitzant diferents postures. Una molt bona manera per tancar una primera setmana de Casal, plena de retrobaments i activitats!

A més, els noies i noies que participen al Casal han fet una excursió al riu Llobregat. L’excursió no va ser només una sortida lúdica sinó que també van aprofitar per a cuidar l’entorn natural del riu recollint residus al llarg de tota la passejada. De les 10 bosses industrials d’escombraries recollides, en van separar el plàstic que, a la tornada, van llençar al contenidor groc. Va ser una activitat lúdica però, alhora, sostenible per l’entorn natural.

A més, durant tot el Casal hi ha en marxa un joc de rol, The Bands War, ambientat en una lluita entre diferents bandes per a la supremacia del Centre. Cada dijous, els nois i noies han de superar diferents proves d’habilitat i d’intel·ligència, una activitat de què gaudeixen molt.

Altres notícies