La Muntanyeta: Taller d’amor Romàntic

Les joves de La Muntanyeta, la nostra llar de noies menors d’edat a Castelldefels, van assistir el dimarts 17 d’abril a un taller d’amor romàntic en què es van tractar temes tan importants per les adolescents com identificar la idea de l’amor i els mites de l’amor romàntic que estan presents en aquesta idea.

El taller es va orientar a reconèixer els estereotips i els rols de gènere tradicionals en la forma d’establir relacions i a  reflexionar sobre com són les seves relacions de parella i com desitjarien que fossin. Durant la sessió es va visionar un curt anomenat  «doble check», una comèdia romàntica sobre l’amor en temps del Whatsapp, dirigit per Paco Caballero i guanyador del Notodofilmfest.

D’altra banda, durant el taller, les joves van fer una dinàmica amb cartolines per treballar els tipus de relacions i també es van analitzar cançons masclistes per prendre consciència i perspectiva de gènere. El taller va ser molt positiu i les joves es van endur reflexions importants sobre què vol dir estimar.

Altres notícies