Les Superheroi(ne)s de la Mercè

La Plaça de Catalunya va ser l’escenari de la primera activitat de Superheroi(ne)s BCN d’aquest any, una iniciativa impulsada per l’Associació Agrupació d’Entitats Superheroïnes de la que Iniciatives Solidàries n’és part impulsora, juntament amb ACIDH, AFEV i Invia, i que té la voluntat de lluitar contra l’exclusió social d’una manera amena i lúdica.

Així doncs, en el marc de les festes de la Mercè, es va col·locar una carpa i un fotomató al centre de Barcelona i els més menuts van haver de realitzar tres proves diferents inspirades en un scaperoom a través d’un relat solidari:

Les superheroïnes, en la seva lluita contra la insolidaritat, les desigualtats i la pobresa, necessiten recarregar energia, per recuperar el 100% dels seus poders. Necessitem la teva ajuda per fer-ho, i pots ajudar si participes en el joc.

Nens i nenes d’arreu van apropar-s’hi per jugar i, superades les tres proves plantejades, es van poder fer fotos al fotomató instal·lat a la plaça.

Un èxit d’activitat que serveix de precedent per la gran festa de l’Associació, el Superheroi(ne)s BCN Day, que se celebrarà el proper 16 de desembre a la seu d’ACIDH i on tots i totes hi esteu convidats.

Altres notícies