Treballar l’empatia a través del voluntariat

L’ estiu ja ha arribat! I amb ell les activitats programades a la Llar la Muntanyeta. Les joves que viuen a la llar d’acollida han fet una proposta d’activitat segons les seves aficions, i  les educadores les han valorat a l’hora d’organitzar els tallers, esports i activitats lúdiques i formatives que durant a terme durant tot el mes de juliol.

Aquest estiu, les joves participen en un club de volei platja, tallers de pintura, un curs de francès en línia, classes de ping pong i activitats esportives al Canal Olímpic de Castelldefels.

A més, tres de les joves són voluntàries a l’associació d’animals del carrer Gavagats, on les noies tenen cura de les colònies de gats salvatges, donant-los menjant i aigua, supervisant-los, i vetllant pel seu benestar.

Participar en una tasca voluntària ofereix a les joves molts beneficis per al seu desenvolupament, com sentir-se bé amb elles mateixes a través de la feina que fan, trobar noves aficions, trencar amb les rutines diàries, i socialitzar d’una forma diferent a través de l’empatia amb animals. Valors com la solidaritat, l’empatia i el respecte són alguns dels trets que des de la Llar la Muntanyeta es treballen amb aquests tipus d’activitats.

Altres notícies