Romeva: “L’exemple d’Iniciatives Solidàries és important perquè demostra que la ciutadania és allà on les institucions no arriben”

Romeva, Iniciatives Solidàries, ONG, refugiats

El conseller d’Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència, Raül Romeva, ha participat aquest dijous a l’acte de celebració del 20è aniversari d’Iniciatives Solidàries, agraint la tasca d’acollida de l’entitat. “L’exemple d’Iniciatives Solidàries és important perquè demostra que la ciutadania és allà on les institucions no arriben”, ha explicat Romeva.

El conseller ha agraït la tasca de l’ONG, que fa 20 anys acollia refugiats de Kosovo i Somàlia i avui és una de les entitats que participa del projecte “Barcelona ciutat Refugi” que acull refugiats que fugen de conflictes vigents a països com Ucraïna i Síria.

El president de l’entitat, Guillem Correa, per part seva, ha recordat que “Iniciatives està sempre al costat dels que els toca perdre. Fa vint anys no ens agradava el món que teníem al nostre voltant i el volíem canviar. Hi ha molta gent que ha perdut el nord però nosaltres no l’hem perdut i avui volem seguir treballant per ajudar els que més ho necessiten”.

L’acte –on hi han assistit personalitats com el Director General d’Immigració, Oriol Amorós; el president de la Taula del Tercer Sector, Oriol Illa; els diputats Jordi Turull i Chakir El Homrani, entre d’altres- ha comptat amb la participació d’unes 200 persones entre treballadors, voluntaris, i amics de l’entitat.

Altres notícies