El Castell organitza un taller d’entorn pels usuaris

Un grup d'immigrants durant el taller al centre d'acollida

Els usuaris d’El Castell han pogut gaudir, durant dos divendres del mes de maig, d’un taller sobre el nou entorn on viuen. El sistema polític, econòmic i social d’Espanya va ser el tema de la primera sessió, mentre que la segona sessió es va centrar en Catalunya i, més concretament, a conèixer una mica més Santa Perpètua de Mogoda, el poble on se situa el centre d’acollida. Descobrir alguns espais importants del poble, com el CAP i la comissaria dels Mossos d’Esquadra, i aprendre com anar de Santa Perpètua a Barcelona en transport públic són alguns dels temes que es van tractar.

El taller d’entorn finalitzarà aquest mateix cap de setmana, quan els usuaris i l’educadora del centre faran una gimcana per tot el poble amb l’objectiu de conèixer de primera mà tot el que van parlar al taller.

Aquest tipus de taller és molt important per tal que els usuaris aprenguin informacions pràctiques, coneguin els seus drets i deures, i puguin preguntar el que no saben sense que els faci vergonya. A més, aquest tipus d’activitat lúdica reforça els vincles com a grup.

Altres notícies