11.12.13 El Ginkgo s’incorpora a l’Obra Social de La Caixa

Grup de nens i nenes fent deures.

El Centre Obert Gingko s’ha incorporat al programa ProInfancia de l’Obra Social de La Caixa. Un programa que dóna suport a la tasca social amb infants i joves a Catalunya.

Gràcies a aquesta incorporació, Iniciatives Solidàries ha pogut ampliar tant el nombre de nois i noies d’entre 12 i 16 anys que podran participar-hi, que ara seran 30, com les activitats que es duen a terme al centre. De fet, el Gingko comptarà amb tres programes nous amb què IS podrà oferir una millor atenció als nois i noies: l’Aula Oberta, el Grup d’Estudi Assistit, i les Colònies Urbanes.

L’Aula Oberta és un espai per fer deures, consultar dubtes i aprendre a organitzar la feina, amb el suport d’una educadora. L’objectiu és crear un entorn facilitador per fer les tasques escolars. El Grup d’Estudi Assistit, per part seva, és un espai per donar suport a un grup més reduït d’alumnes que tenen nivells i dificultats similars a l’escola i necessiten un seguiment més proper. Finalment, les Colònies Urbanes són activitats de temps lliure durant els períodes de vacances, que inclouen esports, sortides culturals, excursions a la muntanya i temps guiat de joc, entre d’altres.

Amb aquesta incorporació, a més, Iniciatives Solidàries ha entrat a treballar a la xarxa d’atenció a la infància liderada pel Casal d’Infants del Raval.

I si vols conèixer més les activitats del Gingko, visita aquest àlbum de fotos de la nostra pàgina de Facebook.

Altres notícies