18.04.2011 El president d’Iniciatives Solidàries, membre del Grup de Treball contra la Pobresa i per a la Inclusió Social

Grup de persones reunides i participant al Grup de Treball contra la Pobresa i per a la Inclusió Social.

El president d’Iniciatives Solidàries, Guillem Correa, ha estat escollit per formar part del Grup de Treball contra la Pobresa i per a la Inclusió Social. El grup de treball ha estat creat pel Departament de BenestarSocial i Família de la Generalitat i compta amb representants d’una desena d’entitats socials amb una llarga trajectòria. Les entitats “que estan a la trinxera, al peu del canó”, segons ha destacat el conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, que ha presidit la constitució i primera reunió del grup de treball.

El grup mantindrà reunions periòdiques per consensuar un paquet d’actuacionsconcretes per combatre les noves formes d’exclusió i pobres, provocades per la crisi.La funció del grup és “deixar córrer la imaginació i bolcar totes les experiències encrear propostes concretes”, ha insistit Cleries. Unes propostes que s’espera que estiguin enllestides ja el primer semestre d’aquest any.
Les línies d’actuació prioritàries del Grup de Treball són la pobresa emergent –del qualforma part Correa-, la pobresa estructural, la pobresa infantil i les estratègies territorialscontra la pobresa i l’exclusió social.

 

Altres notícies