Iniciatives Solidàries participa a la manifestació en favor dels refugiats

refugiats, #VolemAcollir, manifestació, Casa Nostra Casa Vostra, Iniciatives Solidàries, refugiats

Una trentena de membres d’Iniciatives Solidàries va participar ahir dissabte a la manifestació a Barcelona a favor d’acollir refugiats que va agrupar més de 160.000 persones, segons la Guàrdia Urbana.

La delegació de l’entitat, encapçalada pel president Guillem Correa, va comptar amb membres de les oficines centrals, voluntaris, educadores dels diversos centres d’acollida (com El Castell, La Muntanyeta, la Llar Puigmal i El Far) i un grup d’usuaris, que van fer tot el recorregut de la manifestació, des de la plaça Urquinaona de Barcelona fins al mar. Sota el lema “Volem Acollir” i “Casa Nostra, Casa Vostra”, els membres d’Iniciatives Solidàries es van unir als milers de ciutadans que van sortir als carrers per reclamar una solució a la crisi de refugiats que viu Europa.

La manifestació, convocada per la plataforma Casa Nostra Casa Vostra, va convertir-se en la mobilització més gran a favor de l’acollida de refugiats celebrada a Europa i tenia un doble objectiu: denunciar el drama humanitari que viuen milers de persones als camps de refugiats i, sobretot, exigir a les institucions que garanteixin l’acollida de refugiats que fugen de les guerres.

Pots veure totes les imatges de la manifestació en aquest àlbum de Facebook.

Altres notícies