Iniciatives Solidàries engega un projecte per a lluitar contra la pobresa energètica

Imatge mostrant una bombeta i monedes.

Aquest mes de gener Iniciatives Solidàries ha començat a participar en el Servei d’Atenció a la Pobresa Energètica de l’Ajuntament de Barcelona juntament amb un conjunt d’entitats d’ECAS. Es tracta d’un nou projecte que pretén combatre la pobresa energètica i millorar el parc d’habitatges de la ciutat, així com posar en marxa un servei d’auditoria energètica dirigit a les llars en situació de pobresa energètica.

En concret, el programa pretén ajudar les famílies vulnerables que tenen dificultats per pagar els subministraments bàsics d’aigua, llum i gas a final de mes, ajudant-los a disminuir el consum energètic de la llar; disminuir el preu de la factura d’energia que paguen; i millorar l’estat del seu habitatge, a través d’instal·lacions simples que millorin l’eficiència energètica del domicili.

Per fer-ho, Iniciatives contractarà una dotzena de persones que, tant a través d’una nova oficina com del porta a porta, informaran les persones en risc de pobresa energètica d’aquest nou servei que tenen a la seva disposició.

Altres notícies