Els usuaris d’El Castell aprofiten l’estiu per participar en camps de treball

Camp de treball, joves, estiu

Els residents d’El Castell han aprofitat aquestes vacances d’estiu per viure noves experiències de lleure diferents i enriquidores.

Del 8 al 14 d’agost, l’Ibrahim i l’Oussama van participar en el camp de treball “Living together with cerebral palsy”, on van tenir l’oportunitat de conviure durant set dies amb persones amb paràlisi cerebral. Aquest camp de treball, expliquen, ha estat “una de les millors experiències en molt temps” i els va permetre conviure amb persones de diferents edats, problemàtiques i cultures. El camp va tenir un part formativa, però la principal característica és que va ser molt pràctic i dinàmic, i la diversió i l’oci van estar presents en totes les activitats: dinamització d’activitats, esports adaptats, piscina, jocs, sortides al centre de Figueres i a la platja… Una oportunitat que va ajudar-los a obrir-se amb els altres, a potenciar l’empatia i solidaritat, i a sentir-se millor amb ells mateixos.

A més, un altre dels residents del centre, el Mohamed, va marxar durant 11 dies a un camp de treball a Vlahi, Bulgària, on va viure una experiència increïble. Gràcies al programa “Erasmus for all, Erasmus for inclusion”, el Mohamed va poder agafar l’avió per primera vegada i descobrir altres cultures, fer excursions arreu del país i practicar l’anglès parlant amb un grup de joves de països tan diferents com Turquia, Grècia i Romania.

Altres notícies