25.09.2011 Iniciatives Solidàries participa a la Mostra d’entitats de les festes de La Mercè

La parada d'Iniciatives Solidàries.

Iniciatives Solidàries ha participat en la 16a edició de la Mostra d’associacions de Barcelona, una mostra que aprofita la festa major de la ciutat comtal per apropar a la ciutadania la tasca desenvolupada per més de 200 entitats socials. L’entitat, que participa a la mostra des del 2007, ha comptat amb una parada a la plaça Catalunya durant les festes de La Mercè, els dies 24 i 25 de setembre. Tot i la pluja del dissabte, l’estand ha estat molt transcorregut durant tot el cap de setmana, i ha comptat amb la visita de l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i el coordinador de l’Area d’Acció Social de la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, LLuis Toledano, entre d’altres

L’entitat ha regalat caramels de pal i xiclets als visitants, que han estat un reclam perquè la mainada s’acostés a agafar-ne i pogueés conèixer la tasca que Iniciatives Solidàries fa a Xile amb l’escolarització del nens maputxes.

Durant el segon dia de la mostra, la Federació Catalana de Voluntariat Social ha organitzat el flash mob ‘Mou-te i balla pel voluntariat’.

 

Altres notícies