Comença el curs de monitors de lleure per ajudar els demandants d’asil a inserir-se en el món laboral

L’any passat, Iniciatives Solidàries va començar un curs de monitor de lleure emmarcat dins del Programa per a la Reinserció al Treball (PRT) de la Generalitat de Catalunya. Un curs destinat per a un col·lectiu vulnerable en l’àmbit laboral, immigrants irregulars, refugiats, famílies re agrupades o altres persones amb risc social o econòmic. El curs va ser tot un èxit i hem decidit repetir-lo aquest any però per partida doble.

D’aquesta manera, Iniciatives ha organitzat un curs a Sant Boi del Llobregat i un a Barcelona, al barri de Sants, per tal de donar un servei més proper als usuaris tant del Baix Llobregat com de Barcelona ciutat. Un total de 20 usuaris podran aconseguir el títol de monitor de lleure, a més d’un diploma del Programa per a la Reincorporació al Treball.

El curs consta, com l’any passat, d’un mòdul de teoria de monitor de lleure i un mòdul de pràctiques. A més, els alumnes han de seguir un mòdul de català del Consorci per la Normalització Lingüística, que consta d’un curs teòric segons el seu nivell de català i de xerrades i sortides diverses, com una visita al Parlament de Catalunya.

Altres notícies