Comença el curs al Ginkgo

nois, adolescents, escola, inclusió

Després d’un estiu de diversió i descans, i amb l’arribada del setembre, no només han començat les classes a l’escola sinó també les activitats del Ginkgo.

Mentre els nois i noies feien vacances, hem aprofitat per renovar les instal·lacions del centre obert –hem pintat de nou les parets i hi hem posat un revestiment de fusta- per fer un espai més agradable per estudiar, treballar i divertir-se.

A més, aquest any també hem decidir canviar la metodologia de treball del Ginkgo. Enlloc que cada jove treballi amb un educador, hem creat dues sales d’estudi, una de ciències i una de lletres, amb l’objectiu que cadascú triï l’aula en funció dels deures o exàmens que té. Aquest sistema farà que la nostra feina sigui encara més eficient i donarà als nois i noies independència respecte dels educadors.

Un altre canvi significatiu serà el sistema de treball per punts que hem implantat, i que premiarà el treball realitzat a llarg termini. L’objectiu és que, tenint en ment els premis -sortides a berenar, cinema i excursions, entre d’altres- els nois i noies més mandrosos tinguin un al·licient més per treballar per tenir més bones notes a l’escola.

Esperem que, amb aquests canvis, els nois s’ho passin tan bé com l’any passat i, sobretot, millorin el seu rendiment escolar.

Altres notícies