A Iniciatives al gener, activitats d’allò més!

A finals del mes de desembre el centre obert Ginkgo va fer un casal, anomenat casal de Nadal, on van realitzar una sèrie d’activitats. Una de les activitats va ser fer un taller de cinema que va consistir a fer que tant usuaris com referents juguessin a protagonitzar pel·lícules típiques conegudes per tothom i ho van passar en gran! També van fer un concurs de MasterChef on havien de portar un plat elaborat per després tastar-ho entre tots i veure els grans xefs que tenim al centre. Van gaudir d’una estona molt agradable festejant el final de l’any.

També han gaudit d’activitats al mes de gener les famílies refugiades a les quals acompanyem i altres famílies del Programa Nausica. Van celebrar l’arribada dels Reis Mags, fent un taller d’elaboració de postals nadalenques amb els més petits, inspirades en aquest dia tant especial tant per les famílies com per les educadores, tot seguit d’un pica-pica multicultural preparat per totes elles.

En acabar i amb la motivació dels més petits, les tècniques van explicar una història de com els Reis Mags havien vingut la nit anterior, amagant tots els regals per diversos espais de l’oficina i que amb l’ajuda de tota la família, van buscar per tots els racons possibles per a finalment trobar-los. Alegres i somrients van agafar i van obrir els regals, compartint amb la resta de nens. Finalment, s’ha obsequiat a tots els nens amb una bossa de llaminadures i fotografies per recordar el matí tan màgic que van passar.

Altres notícies