Amb l’estiu, arriba el Casal del Ginkgo

Un cop acabades les classes, comença un temps dedicat al lleure, a la diversió i a compartir amb les amistats moments inoblidables. I el Ginkgo volen compartir experiències amb els joves i adolescents del centre al Casal d’Estiu del Ginkgo!

El Casal és un premi per tots els que han treballat al llarg de l’any per aprendre, per créixer i, per tant, per aprovar el curs. Però, també, és un espai de benvinguda per als que formaran part de la gran família del Ginkgo el proper curs.

I, per aquest motiu, l’únic objectiu de la programació del Casal on és la diversió i passar-s’ho d’allò més bé: Tibidabo, bicicletes, Illa Fantasia, escape rooms, làser tags i piscina van ser els encarregats d’aconseguir-ho. Però, sense oblidar els valors que han acompanyat el Ginkgo durant tot el curs: superació, treball en equip i amistat.

La primera setmana va començar amb força i amb moltes ganes: piscina i una jornada al parc d’atraccions del Tibidabo.

La segona setmana va tocar seguir fent ús del transport públic. A les visites refrescants a la piscina se li van sumar un joc d’estratègia i treball en equip a un làser tag, i una visita guiada pels carrers de la Barcelona gòtica. Un dels monitors del centre, el Rubén, va explicar als joves la història dels carrers de Barcelona.

La tercera setmana va barrejar esport i desenvolupament intel·lectual. Després d’una passejada en bicicleta pel riu Llobregat per conèixer la bellesa del seu Delta en un dia nuvolós i plujós, els nois i noies del Ginkgo havien de desenvolupar la ment i, quin millor lloc que un escape room, on cal de trobar les pistes necessàries per a poder sortir d’una habitació plena de misteris.

La quarta i última setmana va comptar amb un dia complet a Illa Fantasia i va continuar amb els joves sent protagonistes d’un programa de ràdio als estudis de Ràdio Sant Boi i el programa en directe “Dies de Ràdio”, de Mònica Santacreu. Per acabar, els nois i noies van fer un taller de cuina. L’acomiadament va ser difícil, perquè els joves van estar molts dies junts, van viure moltes aventures, i van riure molt tots junts.

El Casal d’Estiu 2019 ja és història. L’any vinent hi haurà noves aventures i noves experiències per compartir gràcies al suport de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i a l’Obra Social de La Caixa amb el seu programa de Proinfància.

Altres notícies