Coopecultius, el laboratori ecològic comunitari on participa el centre obert Ginkgo

El passat 14 d’abril es va fer la inauguració del projecte Coopecultius, el qual consisteix a dur a terme un laboratori ecològic comunitari, un espai social pedagògic i de trobada, amb l’objectiu és conèixer el medi, estimar la natura, transmetre el valor del respecte de l’espai públic i ensenyar conceptes de l’horticultura.

Aquest projecte es pot dur a terme, gràcies a la coordinació i dinamització del terreny del Casal del Barri Cooperativa-Moli Nou, un projecte que es va iniciar el 2019 i que es torna a obrir amb la participació del CO Ginkgo, dels veïns i els diferents recursos del barri.

La presentació del projecte i tot el que implica tornar-ho a obrir, es va realitzar amb un petit berenar on es va xerrar de forma oberta dels propòsits i els objectius de Coopecultius, així com la creació d’un grup de veïnat per fer un punt de trobada a l’hort.

En definitiva, l’inauguració va ser tot un èxit i es va obtenir un ambient enriquidor de veïns i els responsables del CO Ginkgo, acabant amb la primera plantada conjunta a l’hort.

“Qui coneix el medi natural l’estima, i qui estima, cuida”.

Altres notícies