El CAT acull Ucraïnesos

De la mà de Diaconia Espanya, el Centre d’Acolliment Temporal (CAT) d’ Iniciatives Solidàries està acollint,  des de fa uns dies, a un grup de persones procedents d’Ucraïna que han hagut de fugir del seu país com a conseqüència de la invasió russa i de la guerra que s’hi ha desfermat.

Aquest programa forma part de l’operatiu d’acollida dissenyat per l’Estat Espanyol per atendre als sol·licitants d’asil polític víctimes d’aquesta invasió.

Amb aquesta acció Iniciatives Solidàries manté, una vegada més, el seu compromís de solidaritat amb els sol·licitants d’asil que ha estat la tònica des dels inicis de l’entitat.

Cal recordar que el Centre d’Acolliment Temporal (CAT) ha estat el primer centre d’acollida de sol·licitants d’asil de Catalunya, posteriorment varen atendre, en cinc diferents ciutats, a les víctimes de la guerra de Kosovo durant tot els temps que varen estar sota l’empara de la Generalitat.

Actualment Iniciatives Solidàries participa en el Programa Nausica, de l’Ajuntament de Barcelona, on es concreta el compromís municipal amb el sol·licitants d’asil.

Altres notícies