El Centre Obert Ginkgo es converteix en un pessebre vivent

Sens dubte, aquest cap de setmana ha estat una experiència màgica inaugurant el pessebre vivent al barri Ciutat Cooperativa – Molí Nou.

I què millor que els usuaris i treballadors per fer realitat aquest projecte? Per aixó el Centre Obert Ginkgo ha tingut l’oportunitat de participar en la seva creació. Van treballar de tot cor i amb molt d’esforç per donar-li vida al Castell d’Herodes, que és una de les peces més destacades en la creació de pessebres; quan el rei va manar construir aquesta imponent fortalesa per a protegir-se de possibles amenaces i mantenir el seu poder.

I així ho van fer. Durant l’últim trimestre van preparar cada detall amb molta il·lusió i dedicació, fent-ho el mes real possible.

Per últim, des del Centre, volen expressar l’agraïment a tots els seus joves per la seva inestimable col·laboració i esforç en aquest projecte. Sense ells, no hauríen aconseguit aquest resultat tan increïble! També volen donar les gràcies a tots els altres recursos i associacions del barri que van participar en aquesta meravellosa iniciativa. Junts, van aconseguir crear una atmosfera màgica i plena d’esperit nadalenc.

Que aquesta experiència ens recordi sempre l’importància de la col·laboració i la comunitat!

Altres notícies