El Ginkgo fa handbol i La Mola, rugby

Els joves d’Iniciatives Solidàries han començat el 2019 practicant i aprenent nous esports. Divendres 22 de febrer els nois del Centre Obert Ginkgo van compartir una jornada esportiva i handbolera amb el grup de joves de l’Esplai Eixida. Es van trobar a les instal·lacions del CEM Pau Gasol on els tècnics de l’Handbol Cooperativa Sant Boi (HCSB) van preparar una sessió d’entrenament lúdica i festiva a base de jocs i partits on tots els participants s’ho van passar molt bé.

Per part seva, el dia 26 els nois de la llar La Mola van participar en un entrenament de rugby a càrrec del Club de Rugby Sant Quirze. Els joves van poder gaudir d’una sessió d’entrenament amb exercicis bàsics acompanyats per un entrenador del Club que els va estar dinamitzant i ensenyant conceptes bàsics d’aquest esport. Els joves es van divertir i riure molt durant aquesta activitat.

Molts gràcies a l’Handbol Cooperativa Sant Boi i al Club de Rugby Sant Quirze per donar l’oportunitat als nostres joves de poder gaudir d’aquests nous esports en dues jornades centrades eb posar en pràctica valors com l’amistat, el treball en equip, l’esforç, la superació i la solidaritat.

Altres notícies