El Mohamed i el Mochine participen a l’exposició fotogràfica “Venim de lluny”

“Venim de lluny” és el títol d’una exposició de fotografia participativa que han creat RUIDO Photo, una entitat dedicada a la imatge documental en temes de drets humans i conflictes socials, i el grup Infraexposats, un col·lectiu format per joves que, a través de la fotografia, volen denunciar injustícies i exposar els seus punts de vista.

Dos dels usuaris d’El Castell, en Mohamed Ben Moula i el Mochine El Bouzidi, han participat en aquest projecte i en són alguns dels protagonistes. “Quan vaig entrar a formar part del grup Infraexposat vaig aprendre moltes coses de la cultura i la mentalitat del país i vaig poder fer nous amics”, explica el Mochine, que va arribar sol al nostre país, sense cap familiar, i va venir a residir a un dels centres d’Iniciatives Solidàries, on, a part de viure amb altres joves com ell, un equip educatiu l’acompanya en la seva formació acadèmica i en la recerca de feina.

Els joves van visitar, juntament amb les educadores del Centre d’Acolliment Temporal, l’exposició, que estarà instal·lada fins al 17 de març a l’Espai 3 de la Granja, a Santa Perpètua. L’horari de visita és dimecres, dijous i divendres de 16.30 a 20 hores i dissabtes d’11 a 14 hores. Més informació, aquí.

Altres notícies