Els joves d’Iniciatives Solidàries visiten Cosmocaixa

Alguns  treballadors de La Caixa han fet un voluntariat i  han volgut conèixer als joves  que viuen a les llars Montroig, Victòria, Balandrau, Bellmunt i Montcau i han aprofitat per copsar l’essència del  projecte i el treball  de l’entitat.

Iniciatives Solidàries treballa  per la integració dels joves i potencia el coneixement en diversos àmbits i, per descomptat , l’àmbit de la ciència és del tot engrescador. Un recorregut per l’exposició  “El Sol, vivint amb la nostra estrella” els  ha descobert  els secrets de l’estrella per excel·lència que convida a descobrir el gran impacte que té sobre les nostres vides. La seva magnitud condiciona les estacions de l’any, la seva durada, determina el dia i la nit i tants altres factors al nostre planeta. Tant és així que, indefectiblement, ens mostra que la nostra existència gira al voltant de la gran estrella.   

Va ser una estona de coneixement i esbarjo que els va portar des del “sol” fins a “ travessar la  selva tropical” en el Bosc Inundat i a caminar per l’espiral,  tot veient un gran arbre de de la Selva Amazònica.

Altres notícies