Festivitats d’estiu al Centre Obert Ginkgo : Fi de curs i dècim aniversari

Com sabreu, a Iniciatives Solidàries tenim diferents centres i llars, però n’hi ha un que és diferent de la resta; el Centre Obert Ginkgo, que es dedica a l’ensenyament i aprenentatge de nois i noies amb dificultats en els estudis. Però no tot és fer colzes..també fan activitats ben divertides!

En aquest cas, el 19 de juny es va celebrar la festa de fi de curs dels alumnes que es van graduar de quart de l’ESO, els quals van rebre un regal molt especial; un quadre amb fotografies personalitzades per tenir un record de tot el curs escolar i dels companys i companyes.

Aquell mateix dia, també es va celebrar un esdeveniment molt important pel Centre Obert, i és que ni més ni menys que fa deu anys que va obrir les portes!

Aprofitant que el Ginkgo està participant en el projecte de Coopecultius, van utilitzar l’espai per les dues celebracions, on van tenir l’oportunitat de trobar-se amb els antics membres del Ginkgo, les famílies, educadors i educadores, la referent de serveis social dels Centres Oberts, el regidor i la directora del Casal del Barri.

Perquè la vetllada fos més especial, els nois i noies del Ginkgo van decorar l’espai amb un photocall, on van dibuixar, inspirat amb les seves idees, que és per ells el Centre.

Així, es va poder gaudir d’una estona molt divertida, fent fotografies pel record. A part de fer-se fotos, també van poder compartir una varietat d’àpats, de diferents nacionalitats, que van portar les famílies convidades.

Altres notícies