Iniciatives Solidàries participa a la Mostra d’Entitats de Santa Perpètua de Mogoda

Per primer any, Iniciatives Solidàries ha comptat amb un Stand a la Mostra d’Entitats de Santa Perpètua de Mogoda, un esdeveniment anual en què escoles, associacions, ONGs, agrupacions i diversos comerços de la ciutat es reuneixen per donar a conèixer la seva tasca als ciutadans i ciutadanes de Santa Perpètua.

L’esdeveniment, que aquest any es va celebrar la tarda del dissabte 6 d’octubre, va comptar amb mostres de ball, música i gastronomia i es va organitzar una gimcana popular en què cada entitat participant tenia preparada una prova pels assistents.

Així doncs, per donar a conèixer la feina que des d’Iniciatives Solidàries duem a terme al Castell de Can Taió, vam preparar un joc de taula anomenat ‘Els Misteris del Castell’. Els jugadors van haver d’encertar correctament sis preguntes plantejades per tal d’arribar a la casella guanyadora i endur-se un premi de l’entitat. Els assistents van rebre la proposta amb molt entusiasme i van participar-hi més de 70 persones de totes les edats.

La Mostra d’Entitats va ser un èxit de celebració de la qual estem molt contents d’haver format part i de la que esperem tornar a formar part l’any vinent.

Altres notícies