La Llar Bellmunt guanya a la segona edició del Torneig Interllars de Futbol Sala

El dissabte 15 de juliol es va disputar la segona edició del torneig interllars de futbol sala d’Iniciatives Solidàries al poliesportiu municipal de Santa Perpètua de Mogoda.

En aquesta edició es va comptar amb quasi un total de 70 usuaris dels diferents serveis, amb els que hi compta l’entitat per formar 8 equips amb els corresponents noms dels centres o llars.

Va ser un dia d’esbarjo i de competitivitat pels usuaris dels centres, ja que tots volien guanyar el torneig, i un moment d’evadir-se de les seves inquietuds.

A mesura que anaven jugant, n’hi ha alguns que guanyaven i passaven a la següent ronda, i els altres, lamentablement, es quedaven eliminats.

El campió del torneig va ser la llar Bellmunt que, a més del trofeu entregat pel director de l’entitat, va guanyar una sortida d’un dia al parc d’atraccions aquàtiques Illa Fantasia. El subcampió va ser l’equip format per voluntaris de l’entitat, que va tenir com a premi un dia al parc d’atraccions del Tibidabo.

Sobretot m’agradaria agrair la col·laboració de la Unitat de Serveis Socials, Infància i Adolescència de l’ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, al Poliesportiu Municipal d’esports de l’ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda per cedir-nos l’espai, i per últim, però no menys important, als educadors, usuaris i voluntaris, que en conjunt van permetre que aquest esdeveniment es dugués a terme un any més.

Altres notícies