La Llar Costabona prepara Nadal i C.O. Ginkgo celebra el Dia dels Drets dels Infants

Els joves de Costabona comencen a preparar-se per Nadal. I que millor que col·laborar amb l’Associació de Veïns del barri de Covadonga de Sabadell, que és una entitat sense ànim de lucre que fa més de quaranta anys que treballa els aspectes d’urbanisme, educació, serveis, societat, cultura i seguretat ciutadana, a la preparació de decoració de Nadal amb materials reciclats per guarnir els carrers de la ciutat.

Amb aquesta activitat els joves han pogut conèixer una mica la tradició, saber la importància d’aprofitar el material quotidià per fer decoracions i així aportar el seu gra de sorra perquè el barri llueixi ben bonic per Nadal.

Per altra banda, la tarda de divendres 17 de novembre es va celebrar a la Plaça Catalunya, de Sant Boi de Llobregat, la festa en commemoració del Dia Internacional dels Drets dels Infants.

A la convocatòria, organitzada pel Departament d’Infància, Adolescència i Famílies de l’Ajuntament, conjuntament amb el Consell Local d’Infància, van participar multitud de nens i nenes provinents dels quatre Centres Oberts, esplais i escoles de la ciutat.

Els joves del Centre Obert Ginkgo van dinamitzar dos tallers: un de maquillatge de cares i altre on els nens i nenes podien fer-se xapes de diferents personatges. Tots dos tallers van ser un èxit de participació. També van fer un espectacular mural, en representació al quadre de Guernica de Picasso, per reivindicar els Drets dels Infants.

I com cada any, aquests tallers s’organitzen perquè hi vagin famílies amb nens o sense, per participar, gaudir de la festa i com no, reivindicar aquest dia tan important per als infants.

Altres notícies