Les llars Balandrau, Bellmunt i Miranda col·laboren amb el projecte JovesFutur+ de la Fundació Barça

El passat 18 de juliol, l’equip d’educadores de la Llar Balandrau, la Llar Bellmunt i la Llar Miranda, tres llars d’Iniciatives Solidàries per a joves extutelats, que són joves majors de 18 anys amb necessitats econòmiques, així com habitatge, estudis i feina, van tenir el plaer de poder assistir com entitat derivadora, que és aquella associació, fundació, cooperativa, servei públic o privat, o qualsevol altre tipus d’entitat o servei que treballi de manera habitual, o en algun cas concret, amb persones joves que en algun moment de la seva infància o adolescència hagin estat tutelades per la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència de la Generalitat de Catalunya, a l’acte de cloenda del projecte JovesFutur+ organitzat per la fundació Barça.

JovesFutur+, és un projecte de la Fundació FC Barcelona, amb el suport de la Fundació La Caixa, que té com a propòsit oferir suport a les persones joves, que amb la majoria d’edat es troben en una situació de major vulnerabilitat després d’estar sota la tutela de l’Administració, donant-los les eines necessàries a nivell formatiu, laboral, psicosocial i emocional per aconseguir una emancipació personal plena, en absència d’una família o xarxa social.

En la seva primera edició, el projecte JovesFutur+ ha aconseguit que més de 80 joves en situació de risc social obtinguin un contracte de treball, gràcies al compromís i la implicació de més de 60 empreses de tot Catalunya que han participat en el projecte. Amb totes aquestes persones s’ha treballat durant un any des de quatre vessants: formació en oficis, inserció laboral, acompanyament psicosocial i mentoria. 

L’esdeveniment de clausura, va estar ple d’emocions i alegria, com els testimonis inspiradors dels joves participants, que van expressar la seva gratitud cap al programa d’inserció laboral i com ha impactat positivament a les seves vides.

Està clar que amb esforç i dedicació, poden aconseguir totes les metes que es propossin, tant a la seva vida personal com professional. I les seves educadores ho saben bé, per això seguirant brindant i donant el seu suport perquè aconsegueixin el seu màxim potencial.

Per finalitzar aquest projecte tant enrriquidor, agraïr a la Fundació Barça i a totes les entitats col·laboradores per fer possible aquest projecte i pel seu compromís amb els joves.

Junts es continuarà construint una societat més inclusiva i solidària, on cada jove tingui l’oportunitat d’aconseguir els seus somnis.

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és 0ef22018-f586-470a-83dd-3bbd95c09d79-1-1024x771.jpg
Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és 337e2321-56cc-4e10-80f8-943dfeb34096-2.jpg

Altres notícies