L’estiu temps de lleure i esbarjo a Iniciatives Solidàries

L’estiu és un temps de lleure i esbarjo i els joves dels centres Costabona i Pinetó han aprofitat per gaudir d’activitats a l’aire lliure i compartir amb els companys que conviuen en llurs centres. Tot i les moltes activitats a l’aire lliure també hi ha estones per fer treballs de concentració, atenció o lògica i recolliment.

En aquests centres que té Iniciatives Solidàries, hi viuen joves menors d’edat. Durant el curs escolar els nois van a l’ institut a fer la ESO (Educació Secundària Obligatòria), d’altres fan formació en diversos àmbits i alhora fan català i castellà.

Alguns dels joves aquest curs realitzaran (PFI), Programes de Formació i Inserció que són estudis voluntaris dirigits a joves que no han obtingut el títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO) i que, en el moment d’iniciar el PFI, no segueixen estudis en el sistema educatiu reglat ni participen en altres accions de formació.

A banda, durant el curs, també hi ha temps per activitats extraescolars i molts juguen a futbol (hi ha diversos nois que juguen en un equip de Rubí) d’altres fan gimnàs, cadascú segons les seves preferències.

Altres notícies