L’història de l’Ayman, usuari resident a la Llar Aguiló

Aquesta és la història de l’Ayman, un noi d’origen magrebí procedent de Tànger, que amb 18 anys es va llençar al mar (mai millor dit), ja que va arribar nadant a Ceuta amb l’objectiu de canviar la seva vida.

Ayman va arribar a Espanya el juny de l’any 2021, i la seva situació no va ser fàcil. Va estar un mes vivint al carrer i després va ser acollit en un centre durant quinze dies. Des d’allà es va posar en contacte amb la seva  germana que vivia a França, però no va ser de gran ajuda, perquè ella no se’n podia fer càrrec. Més tard, l’Ayman va anar a una comissaria, i el van derivar a la Creu Roja, i posteriorment va acabar en una de les nostres llars, la Llar Aguiló.

Com va arribar amb les mans buides, el seu objectiu va ser posar-se a estudiar per complir un dels seus somnis: tenir la seva pròpia perruqueria, pel fet que al seu país d’origen i durant la seva estada en el territori va estar treballant en aquest sector.

Dit i fet. Quan va rebre la prestació econòmica per part de la DGAIA (Direcció General d’Atenció a la Infància i a l’Adolescència), va obrir el seu propi negoci, la perruqueria tan esperada. Amb ajuda de la seva educadora, va iniciar els tràmits corresponents per poder obrir com més aviat millor i poder així fer el seu somni realitat.

La recerca de local no va ser fàcil, després d’un parell de visites fallides per Sabadell i Barcelona, va trobar un a Esplugues de Llobregat que s’adaptava a les seves necessitats i pressupost.

Una vegada realitzades les gestions de traspàs, amb l’acompanyament professional adient, es van dissenyar flyers, cartells amb els preus i promocions, així com el cartell d’entrada. Per finalitzar, es va donar d’alta com autònom per poder dur a terme l’activitat.

I el dia 14 de juliol, després de dies ja amb el negoci obert, es va fer una festa d’inauguració amb educadors/es de la Llar i altres membres de l’entitat, per així donar visibilitat al local i suport a l’Ayman.

Està clar que qui no s’arrisca, no pisca. Felicitats i bona sort, Ayman.

Altres notícies