L’oci, una part vital per les persones usuàries dels nostres programes

En aquest cas els hi ha tocat a l’equip d’Imex (Itineraris d’Emancipació d’Èxit), al programa de Refugiats i la Llar Victoria gaudir del partit de quarts de final del Futbol Club Barcelona femení, gràcies a les entrades facilitades per la Fundació Futbol Club Barcelona.

L’experiència va ser molt emocionant, especial i divertida pels joves, ja que no havien pogut assistir a cap partit de futbol al Camp Nou.

Juntament amb les educadores, van cridar i gaudir, ja que gràcies a aquests moments deixen de banda encara que sigui per aquest dia, dels problemes o dificultats que puguin tindre a la seva vida quotidiana.

Tot això, no hagués estat possible sense l’ajut del Fons Social Europeu de Recuperació Next Generation EU, i que aquest compta amb el recolzament del Ministeri de Drets Socials i Agenda 2030 i s’emmarca dins del Pla de Resiliència del Govern d’Espanya.

També agrair a l’entitat FEPA (Federació d’Entitats amb Projectes i Pisos Assistits), per col·laborar amb nosaltres i a la Fundació del Futbol Club Barcelona per facilitar que els nostres usuaris gaudeixin d’una estona d’esbarjo.

Altres notícies