Primera Festa Anual del Voluntariat

Per celebrar que el dia 5 de desembre va ser el dia Mundial del Voluntariat i per agrair la tasca de tots els voluntaris i voluntàries d’Iniciatives Solidàries, ahir vam celebrar la primera Festa Anual de Voluntariat de l’Entitat.

Com molts de vosaltres sabeu, la tasca dels voluntaris és un dels motors principals d’Iniciatives Solidàries. Gràcies a ells, les persones nouvingudes estableixen vincles locals que trenquen els circuits migratoris als que molts cops són relegats, milloren la llengua i sorgeix un intercanvi cultural que es retroalimenta amb les experiències mútues.

El suport en el manteniment dels pisos, en els hàbits saludables, en les campanyes puntuals en què participa l’Entitat i en els tallers que molts voluntaris duen a terme als nostres centres posen de manifest la solidaritat de totes les persones que han decidit aportar el seu temps desinteressadament sota el paraigua d’Iniciatives Solidàries.

És per això que ahir vam organitzar un berenar pica-pica, on vam convidar educadors, voluntaris i usuaris i on es va fer entrega dels certificats formacionals i d’agraïment als voluntaris i voluntàries que han col·laborat amb nosaltres al llarg d’aquest 2018. Va ser una jornada agradable on tots els convidats van compartir experiències, riures i projectes. Ja tenim ganes que comenci el 2019 per dur-los a terme, comptem amb vosaltres!

Altres notícies