Un any més, Iniciatives Solidàries participa al Gran Recapte d’Aliments

Com cada any, Iniciatives Solidàries ha participat en el Gran Recapte d’Aliments, és una de les grans jornades de solidaritat en què participen per ajudar tant treballadors, voluntaris com usuaris.

Aquesta activitat és organitzada per la Fundació del Banc d’aliments de Catalunya, i consisteix a promoure i sensibilitzar a la població perquè puguin donar aliments de primera necessitat per a col·lectius en risc d’exclusió social.

Com a entitat, ens sentim identificats amb aquesta gran causa i donem suport a la campanya inscrivint-nos com a persones voluntàries als diferents punts de recollida. La tasca dels voluntaris, va consistir a explicar el propòsit de la campanya i animar a fer donacions d’aliments, donar suport logístic en l’organització dels equips i la coordinació dels punts de recollida.

Aquest any han participat 36 persones, com són els joves de la Llar el Pinetó, del Centre d’Acolliment Temporal, de la Llar Costabona i de la mateixa oficina de Serveis Centrals, en els diferents punts de recollides, principalment, supermercats a prop dels centres o pisos.

Llarga vida al Gran Recapte!

Altres notícies