29.03.2011 Procter&Gamble fa una donació de detergent i rentavaixelles a Iniciatives Solidàries

Una treballadora ordenant les ampolles de detergent.

La companyia Procter&Gamble -una multinacional nord-americana de productes de consum que produeix i distribueix firmes com Gillete,Pringles, Duracell i Tampax- fa donacions periòdiques a Iniciatives Solidàries dels productes que té en estoc. Unes donacions que, segons la companyia, “vénen avalades pels principis que regeixen Procter&Gamble: integritat personal, respecte als altres ibeneficis compartits”.

La primera donació que IS va rebre d’aquesta multinacional va ser l’any 2005 i constava de 1.000 garrafes de detergent líquid Ariel, 1.000 ampolles del frega-terres Don Limpio,i 1.000 ampolles de rentavaixelles, acompanyades cadascuna d’un fregall. Des de llavors, Procter&Gamble fa donacions a l’entitat cada sis mesos. L’última, aquest mes de març, provenia de la planta distribuïdora de l’empresa a Mataró i va constar de 50 garrafes de detergent Ariel i 10 caixes de rentavaixelles Fairy.

IS utilitza aquests productes per la neteja dels centres d’acollida amb què compta itambé els posa a disposició dels usuaris de l’entitat.

 

Altres notícies