Iniciatives Solidàries celebra el 25e aniversari de la seva fundació.

Aquest mes de novembre hem celebrat la festa d’aniversari d’ Iniciatives Solidàries.

Amb un any de retard, per culpa de la pandèmia, hem celebrat amb amics, col·laboradors, voluntaris i un llarg etc. de persones que estimen l’entitat els 25 anys.

A les acaballes dels anys 80, després de diverses accions de suport a refugiats, d’ un treball de col·laboració en un programa de voluntariat per nens sense recursos del Perú, d’una tasca de participació en un orfenat a Romania, va arribar la professionalització de l’entitat l’any 1996.

Com li agrada dir al president de la nostra entitat, caminem al costat dels qui sempre els toca perdre.

Actualment la institució compte amb 17 llars i 3 centres oberts. La tasca d’ Iniciatives Solidàries està dirigida tan a joves menors d’edat com a ex tutelats (joves que ja han complert 21 anys) però que per diverses circumstàncies encara no tenen l’autonomia suficient per iniciar un camí personal en solitari. Un altre col·lectiu que resideix en el Centre d’Acolliment Temporal (CAT)  son migrants en risc d’exclusió social, famílies vulnerables i famílies monoparentals o persones amb problemes habitacionals. Tots ells son acompanyats per assolir una qualitat de vida digna i autònoma.

Altres notícies