La Llar Bellmunt, El Pinetó i La Llar Costabona celebren i obren regals per Nadal

Comencem pels joves de la llar Bellmunt, que juntament amb la seva educadora s’han reunit per esmorzar tots plegats, en un espai diferent de l’habitual, i posteriorment han recollit i obert els seus regals. Malgrat que 4 dels joves no celebren aquestes festes, s’han integrat en l’activitat i han gaudit tots junts d’aquest moment nadalenc.

Continuem amb la Llar El Pinetó, que també van gaudir d’un esmorzar amb l’equip educatiu, en aquest cas per celebrar l’amic invisible. Entre tots i totes, van compartir una estona agradable, d’esbarjo i fora de la rutina. Així usuaris, educadors i educadores carreguen piles pel 2024!

I finalment, els joves de Costabona que van fer una carta als reis mags tots junts, pensant sobretot en regals per poder compartir entre ells. També, com s’acaba l’any, van fer una llista de propòsits pel 2024, centrant-se en aspectes que depenen d’ells, i els han cremat a la terrassa per començar l’any de la millor manera!

Donar les gràcies a l’entitat, Banc de Productes No Alimentaris La Nau, ja que ha sigut l’encarregada de fer de Pare Noel, fent una donació de productes d’higiene personal com a regal de Nadal a tots els joves dels centres.

Altres notícies