La Setmana Santa omple d’activitats de lleure les llars

Els joves de les llars han aprofitat les vacances de Setmana Santa per gaudir de diverses activitats  d’oci a l’aire lliure.

Els nois de Costabona han fet una activitat al rocòdrom de Sabadell, La Panxa del Bou. A banda de ser una activitat d’esbarjo, és una bona manera de promoure l’esport i de més a més enfortir els vincles entre tots els usuaris del centre. Ha estat una jornada molt divertida i ben aprofitada per tots.

Al centre Ginkgo també han aprofitat per fer el casal de Setmana Santa; han omplert les jornades  de bicicleta, cinema, escalada i joc. Els faltaven dies per tanta activitat programada.

També i ha hagut temps per fer treballs més manuals i pràctics com ara pintar alguns espais comuns en el centre de menors El Pinetó. Tot un art saber dominar el rodet i una bona manera de valorar i cuidar les pròpies les instal·lacions.

A la llar la Muntanyeta, a banda de fer activitats d’esplai, també han buscat moments per fer activitats més “ acadèmiques”; les usuàries han  fet un taller sobre el cicle menstrual. Compartir experiències en aquest àmbit, saber identificar les fases del cicle i conèixer-ne les conseqüències, aprendre a elaborar el calendari menstrual, etc. és una informació cabdal en una edat on l’autoconeixement, l’estabilitat emocional i tenir cura del cos amb coneixements fonamentats és bàsic.

                                    

Altres notícies