03.06.12 I Torneig de Futbol 7 a El Castell de Santa Perpètua

Nois jugant a futbol a El Castell de Santa Perpètua.

Deu equips formats per membres d’entitats socials i per veïns de Santa Perpètua han participat al I Torneig de Futbol 7 organitzat per Iniciatives Solidàries a El Castell de Can Taió.  Usuaris d’IS, però també de Caritas Sabadell i del Casal d’Infants del Raval, han competit durant tota la jornada en un ambient festiu i de joc net. En total, uns 70 jugadors, a més d’entrenadors i àrbitres, han participat al torneig, que s’ha pogut desenvolupar tot i la pluja, que ha anat caient a estones.

Iniciatives Solidàres i la Cooperativa Gedi han preparat un dinar per a tots els participants, que han pres una pausa per recuperar les forces abans de continuar els partits, que han acabat a mitja tarda. El guanyador del I Torneig de Futbol 7, que s’ha emportat la copa, ha estat l’equip del Casal d’Infants del Raval.

El torneig s’ha pogut desenvolupar gràcies a la col·laboració de l’Escola Barcanova, que ha cedit el terreny de joc, i de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda. De fet, va ser a l’ajuntament de la ciutat on el divendres 1 de juny es va presentar el torneig de futbol. Diverses associacions del sector social van assistir a l’acte al Saló de Plens, presidit pel regidor de Benestar Social i Atenció a les Persones, Francesc Rodríguez, i en què hi van participar també el president d’Iniciatives Solidàries, Guillem Correa; i el membre del personal Kamal Benbrahim.

Totes les imatges del torneig de futbol són en aquest àlbum de la nostra pàgina de Facebook.

Altres notícies