24.03.2011 Iniciatives Solidàries participa en el vídeo del III Congrés del Tercer Sector Social

Iniciatives Solidàries ha estat una de les entitats que ha participat en el vídeo promocional del Tercer Sector a Catalunya, elaborat amb motiu del III Congrés del Tercer Sector Social, que ha tingut lloc a Barcelona el 24 i 25 de març. El Congrés ha estat una iniciativa de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya i ha comptat amb la participació de més de 2.000 persones.

Per donar a conèixer què és i què fa el Tercer Sector a casa nostra, la Taula d’entitats haelaborat el vídeo “Tercer Sector Social, una força emergent a Catalunya”, que mostra la tasca d’entitats socials catalanes “sorgides de la societat civil i vinculades a la justícia social i al benestar col·lectiu”.

A Catalunya, fins a 7.500 entitats treballen en el Tercer Sector, en àmbits tan diversos com la infància, la immigració, la gent gran o les persones amb problemes de salut o addiccions. “El Tercer Sector dóna especial atenció als col·lectius vulnerables, generant autonomia en les persones i ajudant-les a assumir les seves responsabilitats i drets com a ciutadans”, explica el vídeo.

Les entitats socials a Catalunya atenen més d’1,7 milions de persones l’any. Un d’ells és el Mamady, resident a un dels centres d’acollida d’Iniciatives Solidàries. “Venim de països molt diferents, i aprendre la llengua i trobar gent aquí com si fos la teva família és el més important”, explica al vídeo.

 

Altres notícies